It is currently Wed Sep 08, 2010 5:11 am

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
New Beginning 
Author Message
Moderator

Post New Beginning
Tocmai am terminat de curatat forumul! Si am venit si cu cateva detali si cu o noua relansare a proiectului!

Ipoteza:

Dupa cum stiti Soul Blast se anunta a fi un RPG in 3 variante: Land of Dwarfs, Human Might si Mage Prison! Am renuntat la aceste 3 variante! Jocu final se va numi Soul Blast Online! Un alt lucru important de tinut minte este ca jocul nu va mai fi single player, ci v-a fi un MMO in adevaratul sens al cuvantului, iar jucatori vor avea de ales intre 3 rase primare: Dwarf, Human si Demons!

Dezvoltarea subiectului:

Momentan inca lucrez la partea de Client/Server! Am reusit sa fac clientul sa se conecteze la server si sa interactioneze prin mesaje cu ceilalti jucatori! De indata ce termin de sincronizat clientul cu serverul ma voi apuca sa lucrez la joc!
Storyline: Momentan ma documentez si incerc sa pun la cale un storyline captivant!
GamePlay:
- Player View: Player-ul va juca din perspectiva atat 1st Person cat si 3rd Person!
- Control: W A S D (cat si din sageti) pentru miscare! Ca interactiona cu restul obiectelor prin mouse! De exemplu daca vrea sa vada detali despre un obiect tot ce trebuie sa faca e sa il selecteze!

Alte Aditii: O sa incerc sa fac Streaming pe ustreaTV. De ce? Ca doritori sa vada cum merge treaba cu proiectul, si sa poata sa imi lase sugesti de imbunatatire! Inca nu am stabilit datele de Stream dar o sa postez diseara!
Mai am de mentionat ca nu voi mai lucra cu alte persoane in echipa! De ce? Deoarece m-am saturat sa nu isi faca treaba! Prefer sa lucrez singur dupa un orar bine stabilit!

Cam atat am avut de spus momentan! O sa mai vin apoi cu detalii!

Wed May 21, 2008 12:41 pm
Profile
Moderator

Post Re: New Beginning
Uitati si un mic screenshot din timpul testelor de aseara:
Image

Ce am testat aseara? Chat si movement impreuna cu un prieten!

Thu May 22, 2008 9:05 am
Profile
Moderator

Post Re: New Beginning
Ok sa venim cu o lista mica de updaturi:

- Am implementat HeightMap! Pentru detalii despre height map Click Aici
- Am implementat Gravitatie globala

Update la Echipa:
Am format echipa pana la urma cu Raziel si inca 2 persoane si am inceput sa lucram la mmo! Ma voi tine de cuvant si nu voi mai accepta un al doilea coder care apoi sa lase balta treaba asa ca voi lucra singur la coding! Ce fac cei care mi s-au alaturat? Sunt oameni din spatele jocului! Treaba lor o sa fie/este sa se ocupe de storyline, questuri, speluri, art work!

Ramaneti pe pozitie ca o sa vin cu cat mai multe detalii in curand!

Thu May 22, 2008 9:56 pm
Profile

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ]